Eveniment de lansare la Palatul Noblesse, decembrie 2023

În luna decembrie, într-o seară de excepție, Palatul Noblesse a găzduit lansarea cărții ”Impactul războiului din Ucraina asupra sectorului energetic din România și Europa”, semnată de domnul Dumitru Chisăliță, apărută la Editura Didactică și Pedagogică. Evenimentul a fost organizată de Asociația Energia Inteligentă.

Eveniment de lansare la Palatul Noblesse, decembrie 2023 - Palatul Noblesse

În cadrul acestui eveniment de lansare, cartea a fost prezentată de domnul Mircea Cosea, Doctor în economie. La evenimentul de lansare au participat zeci de reprezentanți ai instituțiilor relevante din sectorul energetic, companii din domeniu și reprezentanți mass-media.

”Cartea realizează o analiză a evenimentelor premergătoare declanșării conflictului din Ucraina, dar și în perioada post conflict. Ultimii ani au fost complicați pentru energie, plini de provocări și cu multiple premiere, legate în mod inevitabil de conflictul din Ucraina. (…)

Lucrarea dorește să atragă atenția că Securitatea Energetică este un concept care a făcut carieră în discursurile politice din ultimul deceniu, dar la nivel pragmatic măsurile luate nu au reflectat un nivel echivalent de ambiție. Într-un sens pragmatic, securitatea energetică presupune furnizarea de alternative la sursele și rutele de aprovizionare, precum și integritatea infrastructurii specifice de transport. Declanșarea războiului din Ucraina a pus pe ordinea de zi cea mai spinoasă problemă și anume identificarea surselor care ar reduce semnificativ dependența de gazul rusesc. Există un decalaj aparent de netrecut între dezideratele politice și realitățile tehnice și financiare pragmatice, cel puțin dacă operăm cu scenarii pe termen scurt.” – Asociația Energia Inteligentă.

Eveniment de lansare – Importanța locației

Atunci când vorbim de o lansare de carte, locația în care alegi să organizez aceste eveniment este de o importanță majoră. Aduce un plus de notorietate și crește semnificația evenimentului de lansare.

Palatul Noblesse, palatul din inima Bucureștiului, această clădire istorică ce își spune povestea de peste 140 de ani, transformă un simplu eveniment de lansare într-o experiență memorabilă. Imediat ce pășești în interiorul acestei clădiri, eleganța și rafinamentul sunt cele două caracteristici care îți captează imediat atenția. Acoperit în covoare de marmură, lăsând la vedere ornamente care datează de la 1881, Palatul Noblesse, prin interioarele sale maiestoase și arhitectura deosebită, creează locul perfect pentru orice eveniment de lansare.

Eveniment de lansare – Facilități premium

Palatul Noblesse este și un furnizor de servicii premium pentru orice eveniment de lansare. Cu o echipă de specialiști experimentați, Palatul Noblesse poate veni în întâmpinarea nevoilor tale pentru a face din evenimentul tău unul memorabil. Îți oferim suport pe toată durata evenimentului, facilități audio-video premium, suport logistic impecabil, servicii de catering și multe altele.

În cadrul acestui eveniment de lansare, de la palatul Noblesse, a fost vorba nu doar despre carte și autor, dar și despre construirea unor realații de networking între cei prezenți la acest eveniment. Palatul Noblesse a creat și acel mediu propice de discuții între autor și cei prezenți la lansarea de carte.

Alegerea locației pentru lansarea unei cărți poate influența semnificativ succesul evenimentului. Palatul Noblesse se dovedește a fi nu doar un spațiu elegant, ci și un partener care contribuie la crearea unei experiențe de neuitat. Pentru că fiecare carte merită un debut pe măsură, alegeți o locație care să reflecte importanța și impactul operei voastre.

Ne puteți urmări și pe paginile de social media Instagram și Facebook.

11 decembrie 2023 @ 6:00 pm 9:00 pm

Eveniment de lansare la Palatul Noblesse, decembrie 2023 - Palatul Noblesse
Eveniment de lansare la Palatul Noblesse, decembrie 2023 - Palatul Noblesse