Reuniune – 20 ani de la terminarea facultatii

Reuniune - 20 ani de la terminarea facultatii
Reuniune - 20 ani de la terminarea facultatii

Emotie si bucurie la reintalnirea de 20 de ani de la absolvirea Facultatii Finante Banci a Academiei de Studii Economice Bucuresti, care a avut loc in cadrul Palatului Noblesse, o locatie unica pentru evenimente memorabile.

Peste 80 de persoane au raspuns afirmativ la initiativa organizatorilor, in ciuda contextului epidemiologic in care ne aflam. A fost o intalnire de suflet, de aducere aminte, de comuniune si bucurie pentru promotia 1998 – 2001.

Unul dintre absolventi, Marian Dobrila, a precizat ca intalnirea “are o foarte mare incarcatura emotionala. Incercam sa ne recunoastem nu atat fizic, cat comportamental, sa vedem daca acele trasaturi pe care le-am avut la absolvire le mai pastram si acum. Intotdeauna studentia cred ca e perioada cea mai frumoasa din viaţa unui om. Am cernut prin sita anilor si au ramas doar amintirile placute”.

Participantii au depanat amintiri si s-au bucurat unii de altii in intimitatea Palatului Noblesse. Acestia au fost impresionati de frumusetea si istoria acestei cladiri monument istoric.

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, situat in centrul Bucurestiului, pune la dispozitie spatii inedite, amenajate in stiluri diferite, un loc unic si rafinat potrivit pentru evenimente diverse: lansari, conferinte, prezentari,  filmari si fotografii memorabile, dar si pentru evenimente cu stralucire de gala, recitaluri sau vernisaje.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru orice tip de eveniment, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale si unde tehnologia moderna este integrata perfect.

Detalii

Dată:
30 septembrie 2021
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator