fbpx

Proiectul The Book of 12 a fost inspirat de intrebari simple, cum ar fi: oare pentru designerii de astazi alegerea hartiei reprezinta o parte integranta a procesului de creatie? Contribuie la impactul pe care il poate avea mesajul, ideea sau conceptul respectiv? Pentru a raspunde la aceste intrebari Véronique Vienne a stat de vorba cu 12 designeri grafici din diverse institutii culturale, ca de altfel si cu experti in branding si creativi din agentii de publicitate.

Interviurile complete sunt redate in carnete individuale in cadrul proiectului Book of 12, fiecare dintre acestea punand in valoare o parte din lucrarile fiecarui artist, prin designul unic, prin alegerea hartiei si prin tehnica de imprimare care o aduce la viata.

Antalis Romania a optat pentru lansarea acestui proiect cu personalitate intr-o locatie ce reflecta de asemenea o atentie deosebita acordata designului original. Este vorba despre Biblioteka Hub, un spatiu ce reprezinta un concept urban, in stil industrial, realizat de Studio Insign.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: