fbpx

“In luna octombrie 2016, Aon Romania a decis sa organizeze Aon Cocktail party – un eveniment cu frecventa anuala si destinat intalnirii dintre brokerii nostri si companiile de asigurari din Romania cu care colaboram. Decizia de a alege un loc precum Palatul Noblesse nu a fost una intamplatoare, avand in vedere ca editiile anterioare au avut loc in spatii precum: Palatul Cesianu (Galeria Artmark), Palatul Cantacuzino – Muzeul George Enescu, Clubul Diplomatilor, Resedinta privata a Ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, etc.

De la bun inceput, putem spune ca experienta avuta de Aon Romania la Palatul Noblesse este greu de descries in cuvinte: stil, eleganta, bun gust, experienta si originalitate, buna organizare si profesionalism.

Colaboararea avuta cu echipa condusa de d-na Loredana Preda de-a lungul perioadei de pregatire a evenimentului nostru, precum si in timpul acestuia ne-a demonstrat ca si in Romania exista business privat la standarde occidentale. Flexibiliatatea si modul deschis in care am fost tratati, sugestiile primite si ideile care au fost sugerate pe parcurs de catre profesionistii care lucreaza aici – ne-au ajutat sa realizam un eveniment cu adevarat demn de a fi prezentat in revistele glossy.

In Palatul Noblesse totul respira eleganta; lucrarile expuse, arhitectura cladirii, standardele inalte de calitate ale lucrarilor de restaurare, decoratiunile si piesele de mobilier te transporta cu usurinta intr-o epoca a bunului gust total, un dezvoltat simt estetic fiind sesizabil in cele mai mici detalii.

Acest loc merita a fi recomandat pentru evenimente cu adevarat unice, pretandu-se atat pentru corporate cat si pentru momente care privesc viata privata.

Multumim Palatului Noblesse pentru o experienta deosebit de frumoasa si pe care intentionam sa o repetam.”

Andra Teodorescu- HR Manager Aon Romania

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: