fbpx

Alege un botez de poveste la Palatul Noblesse si lasa-ti imaginatia libera. Cum ar arata petrecerea de botez a micului tau copil intr-un palat nobil, imbracat in culori si lumini calde, totul aranjat intr-o armonie perfecta pentru a accentua importanta unui moment atat de special?

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric amplasata in inima Bucurestiului. Acasta este amplasata pe Strada Sfintilor. Nr 7 si este ide4ala pentru organizarea de evenimente private Bucuresti, evenimente premium Bucuresti, sedinte foto Bucuresti, evenimente de lux Bucuresti, evenimente corporate Bucuresti.

Tot pe strada Sfintilor se afla si Biserica Sfintilor. Este unica si speciala in acest cartier datorita sibilelor reprezentate pe pereti. Astfel povestea noastra incepe in aceasta bisericuta unde copilasul urma sa fie botezat.

Dupa un moment atat de important in viata unui om, acest botez exclusivist s-a continuat in sala de evenimente Bucuresti a Palatului Noblesse. Interioarele sale au fost special decorate cu mobiler de top de catre echipa Noblesse Interiors si Studio inSIGN.

Invitatii nostri aleg palatul pentru designul sau unic in Europa de S-E,  fiind perfect pentru realizarea de evenimente corporate Bucuresti, evenimente private Bucuresti, evenimente de lux Bucuresti, evenimente exclusiviste Bucuresti.

Datorita camerelor versatile care se bucura fiecare de cate un decor original, palatul este ales si pentru sedinte foto Bucuresti, sedinte foto private Bucuresti, sedinte foto comerciale Bucuresti.

Reteta pentru a realiza un botez de poveste la Palatul Noblesse este formata dintr-o bisericuta cu istorie, dintr-un palat magic si din invitatii care creeaza momentele de neuitat.

un copil este botezat

Botez de poveste la Palatul Noblesse

Botez de poveste la Palatul Noblesse

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: