fbpx

In atmosfera unica a Palatului Noblesse se pot organiza cine speciale, cu preparate delicioase pregatite de chef bucatari de renume, in acest fel invitatii avand parte nu doar de o experienta vizuala unica, ci si de una culinara. O astfel de incursiune in lumea frumoasa a palatului a avut loc in luna octombrie cand membrii board-ului unei companii de asigurari s-au reunit alaturi de partenerii lor de afaceri pentru a petrece cateva ore intr-un mediu elegant unde predomina bunul gust, arta si istoria.

Echipa care a organizat acest eveniment a mizat pe farmecul unei mese dreptunghiulare asezate in mijlocul salonului Baroque, optand pentru aranjamente florale in nuante calde, puse in vase transparente, pentru a nu estompa din frumusetea incaperii.

Meniul a fost special conceput pentru invitati, preparatele fiind gatite chiar in bucatariile palatului d ecatre o echipa de chef bucatari priceputi. Fiecare detaliu al acestui eveniment a fost atent gandit si implementat astfel incat oaspetii sa se simta confortabil, sa se bucure de o seara in compania partenerilor de afaceri si sa poata dezvoltate si alte proiecte impreuna.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: