fbpx

Publicaţia „Business Woman” a lansat pe 12 iulie sezonul 2017 dedicat conferinţelor şi evenimentelor. La Palatul Noblesse din Bucureşti, comunitatea business woman s-a reunit în cadrul celei de a doua ediţii a evenimentului “Femeile şi banii”. Aflaţi cum a fost, răsfoind galeria foto. Nu doar un simplu networking, evenimentul a fost un success încă de la prima sa ediţie, fiind gândit pe două module: abordarea relației femeilor cu banii, având în centru ideea de prosperitate şi oferind insight-uri puternice.
Ediţia din acest an a evenimentului Femeile şi Banii a oferit participantelor întâlnirea cu speakeri şi invitaţi speciali, personalităţi recunoscute .

Loredana Preda-CEO, Noblesse Group

Andy Szekely, Antreprenor, autor, speaker profesionist

Valentin Anghel, fondator și owner AVBS

Bogdan Nicolae Albu, Director General XTB România

Alexandru Raducanu- moderatorul evenimentului, fondator Business Woman şi Canal 33 România

Evenimentul s-a desfăşurat într-o atmosferă special oferită de locaţia Palatului Noblesse, în deplin acord cu tema ediţiei, #Exerciţii de Prosperitate.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: