fbpx

Aflata la demisolul si subsolul Palatului Noblesse, Biblioteka Hub este un spatiu special conceput pentru organizarea de conferinte, workshop-uri, lansari de carte, cooking shows, training-uri, petreceri firma sau intalniri de business.
Avand un concept urban, in stil industrial si dotata cu sistem sonorizare performant si videoproiector, ofera atmosfera primitoare pentru aproximativ 45 persoane, dispunere tip teatru.
Spatiul Biblioteka Hub dispune de o bucatarie utilata si functionala si iesire in gradina de vara, ideala servirea lunch-ului sau cinei.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: