fbpx

In luna mai, echipa CCIFER s-a jucat la noi in Biblioteka Hub cu echipa BRAINIUP! (Brain Management Training)!
BRAINIUP este un joc folosit in training pentru a ajuta participantii sa descopere cum functioneaza creierul si ce pot face ca sa il ajute sa functioneze mai bine.
Sau… neuropsihologie aplicata in business.

Echipa CCIFER a invatat cum sa sporeasca eficiența la locul de munca si sa evite epuizarea muncii. In urma jocului, managerii vor putea delega mai bine si vor trata cu succes proiectele simultane. Cei din posturile de conducere vor ințelege cum sa creeze un mediu de lucru care sa ii faca pe angajati sa se simta mulțumiti. Ei vor fi mai bine pregatiti pentru a aloca atentie si resurse pentru sarcinile zilnice si vor vedea relatiile de colaborare cu colegii intr-o noua lumina.

Biblioteka Hub este un spatiu special dedicat pentru workshop-uri, training-uri, cursuri, conferinte sau intalniri de business, dotata cu sistem sonorizare performat, videoproiector si wifi. Spatiul dispune si de o bucatarie complet utilata si functionala, unde se poate servi coffee break sau lunch.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: