fbpx

Palatul Noblesse s-a transformat în data de 19 mai în Hotel Elevation pentru unele din cele mai exclusiviste evenimente ale anului 2016. Ce înseamnă Hotel Elevation? Înseamnă o atmosferă unică, efemeră – invitații au întâlnit-o doar în seara de 19 mai la Palat. Fiecare cameră din clădire a devenit o destinație, un loc în care invitații au descoperit povești scrise sau nescrise.

Povestea Hotel Elevation începe de la parter. Lobby-boy te invită să îți ridici cheia de la recepție și, după ce descoperi alchemia bunului gust servind un cognac în Liquid Room, pleci în căutarea personajelor. În bucătărie, ciocolatierul artizan te îndeamnă să te răsfeți cu preparate alese cu grijă, ciocolată din cea mai fină și mai apetisantă. „Maestrul spune că artizanii ne învață să vedem, să atingem, să simțim, să nu fim operatori de mașini. Manufactura bomboanelor înseamnă răbdare, pierdută azi în nevoia eficienței, răgaz pentru croșetarea formelor, atenție la degustarea aromelor, departe de zgomotul mailurilor.

O astfel de artă prinde viață doar departe de lumea agitată.” Urci ca sa descoperi noi povești. Povești cu dansatori de tango, povești cu cântăreți la flaut și cu cameriste care împăturesc de zor hainele uitate ale Divei. „Criticii au desemnat-o simbolul emancipării contemporane, femeia care a inventat un alfabet emoțional prin gestica ei. O privești și înțelegi ce vrea să-ți spună.

Alții o văd lipsită de sensibilitate sau mult prea arogantă.” Asta se spune despre Diva, doar cei care au vizitat Hotel Elevation știu cu adevărat cine este ea. Și mai știu și care este povestea fiecărui invitat, așa cum a scris-o Scriitorul în camera sa, pe hârtie groasă, cu cerneală albastră. Înainte de a coborî, invitații trec prin camera designerului unde învață lecția de stil. „Stilul îl ai, este etern, trendurile… ceva efemer. Odată ce le-ai întâlnit, știi exact ce să iei de pe raft.” Înainte de a ieși în curte, pentru a savura un pahar de vin în grădină, invitații trec pe lângă camera balerinei, acolo unde, grațioasă, fata dansează pentru trecători. „Baletul emană sentimentul de libertate, magia de a fi la unison cu cei care te privesc. Este exprimarea nonverbală a eleganței, a emoțiilor și a frământărilor umane prin limbajul trupului. Dansul îți spune o poveste pentru care cuvintele sunt insuficiente. Singura modalitate prin care muzica devine vizibilă.” Seara s-a terminat cu un moment artistic în curte și un concert al artistei Mara. Hotel Elevation este efemer, dar va rămâne în memoria invitaților ca unul dintre cele mai fabuloase evenimente.

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: