fbpx

In data de 11 octombrie 2016, Palatul Noblesse-Lifestyle Palace a gazduit Gala Decernarii Premiilor Elle Decoration Romanian Design Awards 2016, eveniment organizat de Elle Decoration Romania, in cadrul caruia Noblesse Interiors au fost parteneri si parte din juriu.

Aproximativ 300 de persoane au trecut pragul Palatului Noblesse pentru a celebra valorile designului romanesc.

Palatul Noblesse a fost gazda perfecta acestei ocazii, oferind vizitatorilor o experienta inedita, acestia putand vizita interioarele palatului realizate in diferire stiluri si admira piese de design semnate de designeri internationali. De asemenea au fost incantati de spatiul Biblioteka Hub, un loc perfect pentru inspiratie, documentare, intalniri cu clientii si workshop-uri.

Moderatorul evenimentului a fost Cosmin Tudoran, iar alaturi de el a fost Ileana Raducanu – redactor-sef Elle Decoration Romania.

Seara a fost completata de momentul artistic sustinut de Viorica Pintilie, acompaniata la pian de Alex Olteanu.

Premiile au constat in Trofeul Elle Decoration, realizat de Catalin Nastasoiu, designerul si artistul roman stabilit la New York, diplome si goodie bag-uri. Insa aspectul cel mai important al acestui eveniment este ca reuseste sa aduca in prim plan oamenii talentati din designul romanesc si lucrarile acestora.

Loredana Preda, CEO Noblesse Group International a oferit premiul special Noblesse Awards continuand traditia inceputa inca din 2012 de a sustine si promova designerii romani talentati, si a vorbit despre importanta Palatului Noblesse ca si cladire istorica restaurata si devenita cel mai important centru de design din Romania, concept unic in Europa. Totodata a transmis mesajul de a respecta si a valorifica cu creativitate cladirile istorice, mesaj care a rezonat cu intregul public.

Astfel de evenimente sunt un bun prilej de a pune in legatura oamenii pasionati din lumea designului si a crea colaborari pentru cresterea designului in Romania, initiativa pe care suntem mandri sa o sustinem.

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: