fbpx

Revista Unica a celebrat in cadrul unui eveniment fastuos, 18 ani de aparitie pe print, alaturi de brand-ul Microsoft care, la randul sau, a prezentat cu aceasta ocazie facilitatile oferite de utilizarea programului Windows 10. Acest eveniment a stat sub semnul excelentei si al brandurilor premium, reunind vedete, personalitati din lumea muzicala dar si din sectorul de business.

Diferite device-uri precum tablete si laptop-uri au fost prezentate publicului, acestea integrandu-se perfect in ambianta oferita de Palatul Noblesse.

Salile fastuoase de la parterul cladirii s-au dovedit a fi minunate pentru cei peste 100 de invitati curiosi sa descopere farmecul unei locuinte de la sfarsitul secolului al XIX-lea, sa socializeze si sa aniverseze 18 ani de excelenta in print a revistei Unica, cei peste 25 de ani de Windows ai companiei Microsoft si sa se delecteze cu melodiile cantata de Alexandra Usurelu, dar si cu deliciile culinare pregatite special pentru acest eveniment. Cu aceasta ocazie, invitatii au avut parte de o altfel de petrecere de Craciun, o petrecere de la care nu a lipsit bradul frumos decorat, insa acesta a fost in completa concordanta cu gadget-urile si device-urile prezentate.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: