Vrei sa celebrati un nou parteneriat incheiat sau semnarea unui contract de amploare pentru firma dumneavoastra? Doriti sa aveti un business meeting intr-un cadru informal, discret si elegant? Sau poate vrei o intalnire cu echipa in afara institutiei pentru a sarbatori aniversarea companiei. Spatiile noastre sunt perfecte pentru petreceri, conferinte, workshop-uri, cursuri de perfectionare, fiind prevazute retroproiectoare si sisteme de sonorizare de o inalta calitat, zone pentru servirea mesei si a coffee-break-urilor.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care optati pentru inchirierea incaperilor Palatului Noblesse va putem pune la dispozitie servicii suplimentare cum ar fi design de eveniment, servicii de catering, entertainment, etc, care vor veni in sprijinul dumneavoastra pentru a va bucura de un eveniment unic.

Solicita Oferta

Evenimente corporate la Palatul Noblesse