23
septembrie
19:00 — 18:00

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Alexandra Jicol

Palatul Noblesse si Agentia Fusion Arts vor gazdui expoziția Alexandrei Jicol, o artista consacrata cu o expunere la nivel mondial.

Expozitia de arta este intitulata: „Autour Du Monde, De La Source, De Retour A La Source” (In Jurul Lumii De La Sursa, Inapoi La Sursa”); „28 Art Project 2019”.
Artistul va prezenta un proiect de arta inspirat din calatoriile sale in jurul lumii, in mare parte din artele traditionale ale Japoniei: SHODO (caligrafia japoneza), CHADO (ceremonia ceaiului), arta Kimonoului, peisajele japoneze, culori, cultura si spiritualitate.

Lucrarile de arta au ca suport WASHI, hartia traditionala japoneza manuala fina, care este o opera de arta în sine.
O interpretare cazuala a ‘Shodo’ (caligrafia japoneza), un text scris inițial de artist in engleză și tradus în japoneză, este integrat în operele de artă, fiecare lucrare ducand la un cuvânt nou, o gândire, o poveste, interpretări stratificate și ramificații extinse ale gândurilor.

Opera este simbolică, subtilă în sensul ei, senzuală, dar îndrăzneață în culori, vizând transcenderea limitelor, întotdeauna. „Un subiect de interes constant îmi revine ca o obsesie: condiția umană și cum să definesc stările sufletești și atitudini prin culori și forme simple. Cum să merg mai adânc în ființa mea și in cea a altora, observând, simțind, filtrând prin mine însumi pentru a transfera acest lucru pe o pânză, hârtie sau altă fundație.

„Ființa umană” – iată subiectul cel mai complex și cel mai pasionat, o căutare constantă în „cercetarea adevărului”. – Alexandra Jicol  ©

Expozitie: 23-27 septembrie 2019, 10:00-18:00

Vernisaj: 23 septembrie, 19:00. RSVP: [email protected] pana pe 20 septembrie!

Fusion Arts este un concept creat in 2015 de catre Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, pornit din responsabilitate sociala in domeniul culturii, sub forma unei expozitii colective de amploare, organizata o data pe an. Anul acesta, Fusion Arts a devenit un proiect extins, complex, transformat in Agentie de Arta, care are ca scop identificarea si completarea portofoliului de artisti cu care se pot dezvolta parteneriate pe termen mediu si lung, prin colaborarea in proiectele de design interior al echipelor Studio InSIGN si Noblesse Interiors, primele branduri ale Noblesse Group International.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si www.fusionarts.ro pentru a fi la curent cu intregul calendar de evenimente 2019.

Fusion Arts este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: Noblesse Interiors, Studio inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Noblesse Academy.

Detalii

Începere:
septembrie 23 @ 19:00
Se termină:
septembrie 27 @ 18:00
Eveniment Category: