fbpx

 

FINE EXPERIENCE, un eveniment de tip expo&cocktail prin care brandurile au intrat in contact mai usor cu oamenii care pot promova produsele si serviciile lor. Pentru o seara, o locatie atipica (Palatul Noblesse) a fost transformata intr-un showroom in care invitatii au socializat si au intray in contact cu brandurile participante.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: