fbpx

Palatul Noblesse ľ Lifestyle Palace este un univers de vis unde am reinviat o lume apusa ?i am adus din farmecul si eleganta nobila a secolului trecut. Cum cele mai frumoase lucruri se intampla la palat, fiecare incapere a fost amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfec?ionare.


In salile decorate in diferite stiluri precum clasic, eclectic, luxury sau industrial design, oricare dintre evenimente se va transforma intr-o experienta unica, memorabila, care va va ajuta sa impresionati audienta si sa iesiti din tipare.

Toate incaperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa noastra profesionista va sta la dispozitie fie pentru consultare de specialitate in organizarea de evenimente, fie pentru a va organiza in totalitate evenimentul intr-un mod original, care sa va reprezinte.

Optand pentru Palatul Noblesse aveti certitudinea ca evenimentul dumneavoastra va avea loc intr-un cadru de vis si ca toate serviciile vor fi de cea mai inalta calitate.

 

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric datand din 1881 cu un rol multifunctional, care a fost complet restaurata, consolidata ?i amenajata, fiind redata astfel patrimoniului cultural si arhitectural bucurestean.

Cladirea in care functioneaza Palatul Noblesse ľ Lifestyle Palace a fost achizitionata la finalul anului 2012, ulterior fiind supusa unor lucrari majore de consolidare ?i restaurare a diferitelor elemente arhitecturale valoroase de la interiorul ?i exteriorul acestuia. Astfel, a fost creat un univers unic unde arta si designul interior se impletesc armonios, un cadru ideal care gazduieste evenimente diverse.

De asemenea, Palatul Noblesse este sediul biroului de arhitectura de interior Studio Insign si al show-room-ului exclusivist, Noblesse Interiors.

Puteti descoperi mai multe amanunte despre povestea acestei impunatoare cladiri in sectiunea Documentare istorica, iar in Restaurare va invitam sa descoperiti detalii despre procesul complex si fascinant de consolidare prin care Palatul Noblesse ľ Lifestyle Palace a ajuns sa fie ce este astazi, dupa aproape doua decenii de abandon.

 

ôMareata si impunatoare, asezata pe o straduta veche chiar In centrul plin de forfota al Bucurestiului, aceasta cladire de pe strada Sfintilor nr 7 denumita acum Palatul Noblesse, se afla asezata In centrul unei curti primitoare de circa 1000 m2 care o Inconjoara ca Intr-o Imbratisare plina de dragoste si protectie . Gasesti locuri suficiente de parcare chiar In curte, unde autovehicolele zilelor noastre, actuale calesti si trasuri pot sa opreasca, oferind ragaz pentru tine sa vizitezi In tihna acest loc. Dispusa pe 4 nivele, doar un ghid iscusit si de-al locului ti-ar putea arata cele aproape 40 de camere si odai fara sa te pierzi prin ele . Intr-o lume mondena, plina de agitatie si incertitudini, Incercarea noastra de a face un lucru autentic si plin de valoare vrem sa fie Inteles si vazut de cat mai multi.

si Arta este acel lucru minunat care aduce oamenii Impreuna, le atinge trairile cele mai profunde, iar cladirea aceasta va face momentul acela sa fie magic. si In mintea noastra de copii trecuti prin viata, cele mai magice momente se petrec asemenea povestilor Intr-un Palat.

Ne-am folosit stiinta si sufletul sa facem unic acest loc, caci tributare arhitecturii si designului de interior, toate artele s-au adunat si s-au contopit. Arhitectura, sculptura, pictura, scenografia, arta lucrarii In lemn si cate altele exista pe lumea acestea, le-am adunat si contopit ca sa dea bine Impreuna. si Incaperile devin adesea neIncapatoare, caci sub vraja muzicii multimea se strange alaturi de mari artisti si oameni de seama.

Dar palatul acesta dedicat artei In general si designului de interior In mod special, nu este unul obisnuit . Este rezultatul unor cautari de ani buni In care eu personal m-am definit si format ca om si mai apoi ca designer , In aceasta profesie care m-a ales ea inainte sa o descopar eu. si m-am Inconjurat de oameni priceputi, bine pregatiti, cu greu alesi si bine formati , dar care asemeni mie iubesc design-ul si viata. si cu totii Impartasim emotia de a face lucruri frumoase atunci cand oamenii vin la noi sa le amenajam o casa dupa trairile lor .

si cata bucurie simtim atunci cand cineva ne calca pragul, deoarece Ii plimbam ca Intr-o poveste, de la o Incapere la alta si le spunem tainice adevaruri despre stiluri de amenajari , despre arta si povestea nasterii unei piese de mobilier, In care bate Inca suflarea lemnului din care este faurit. si daca ne lasa, le spunem atunci povestea minunata a acestei case, a etapelor grele si lungi pe care le-a trait sub ochii nostri cand, aproape distrusa complet, am luat-o si am Ingrijit-o ca pe un om muribund. si peretii ei vechi, dar falnici i-am consolidat sa tina mult de acum Incolo, i-am restaurat stucaturile vechi, dar pline de maretie, iar tamplaria am curatat-o cu grija sa n-o doara lemnul din care a fost zamislita. Caci numai asa, aceasta casa veche si-a pastrat si ultima suflare si astazi am renascut-o la viata. Dar ca o fata frumoasa, gata de petit , i-am adus podoabe noi, din zilele noastre, caci cu grija si mare documentare i-am adaugat stucaturi noi si pardoseli din marmura bine lucrata si ferestre noi la geamuri sa intre soarele curios din fire sa vada cum arata frumusetea asta de casa! si multe altele au mai fost facute, caci multi au fost cei care au lucrat cu sarguinta la toate muncile grele, dar si la cele mai delicate pana cand, toate, cele peste 40 de Incaperi si odai sa arate asa cum sunt astazi.

si nu este stil de amenajare pe care sa nu-l cunoastem si sa nu-l Infatisam , caci Inainte de toate, ne-am dorit cititorule , sa vezi cat de frumoasa si complexa este lumea aceasta a designului de interior.

Inca de la Inceput te purtam Intr-o calatorie unica, In care strabati vremea Roccoco-ului, Baroc-ului, Art Nouveau si Art Deco, Empire si alte stiluri la fel de frumoase si bogate .ö

Loredana Preda, CEO Group Noblesse

Citat din cartea „Istoria Palatului Noblesse”, lucrare coordonata de Adrian Majuru si Loredana Preda

┬ę Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: