fbpx

Salile Palatului Noblesse, o resedinta construita la final de secol XIX in mahalaua Sfintilor, au gazduit lansarea ghidului City Compass destinat expatilor catre traiesc o perioada de timp in tara noastra si isi doresc sa o descopere.

La eveniment au fost peste 150 de invitati romani si straini, cu totii respectand dress-code-ul care presupunea „a Romanian touch”, astfel incat doamnele au venit cu ii pretioase sau cu fote atent lucrate. In frumoasele incaperi ale palatului, aceste influente romanesti s-au integrat perfect, fiind creata o atmosfera unica unde elementele traditionale s-au contopit armonios cu cele moderne.

Organizatorii acestui eveniment si-au dorit ca invitatii sa aiba parte de cat mai multe elemente romanesti, asa incat au pregatit delicioase gustari romanesti, vinuri de soi, dar si dulciuri atat traditionale, cat si europene.

Palatul Noblesse gazduieste diverse tipuri de evenimente, cu un maximum de 200 de invitati, iar echipa noastra poate implementa si coordona evenimente private sau corporate, transformandu-le in amintiri de neuitat pentru toti invitatii.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: