fbpx

Una dintre companiile internationale de top a organizat pentru general managerii din diferite state europene o intalnire de lucru care a durat o zi si care s-a desfasurat in cele cinci sali ale Palatului. In fiecare dintre acestea a fost conceput un atelier unde au lucrat cei 26 de participant.

Membrii board-ului au avut parte, pe langa sesiunile d elucru, de un cadru placut si de un tur al cladirii, reusind, in acest fel, sa aiba si cateva momente de relaxare. A fost o experienta placuta pentru acestia, putand in acest fel sa cunoasca o parte din tainele unei case bucurestene construita la final de secol XIX, sa afle detalii despre zona frumoasa a vechiului Bucuresti si sa inteleaga mai bine identitatea noastra nationala.

Evenimentul a fost unul reusit, membrii comisiei fiind incantati atat de salile palatului, cat si de meniurile pregatite special pentru acestia, de atmosfera primitoare si eleganta in acelasi timp.

Echipa noastra poate pregati evenimente diverse, atat pentru mediul de business, corporate, cat si evenimente private diverse, tinand cont atat de eleganta spatiului, cat si de cerintele fiecarui client.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: