fbpx

 

Întâlnirea anuală a cursanților și alumnilor – Institutul de Marketing

In data de 18.01.2020, Palatul Noblesse a găzduit in Holul Central, sălile Baroque, Florence si Luxury, evenimentul „Întâlnirea anuală a cursanților și alumnilor”, sustinut de Institutul de Marketing. In cadrul evenimentului s-a discutat despre cei „3 C”: cunoștințe, certificare și comunitate. De la module noi de inovație, brand management sau optimizare digitală, la traineri și colaboratori noi, la soluții de automatizare de marketing, joburi și recrutare. marketing adaptat la realitatile locale, copywriting si slogane.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, situata in centrul Bucurestiului.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente de networking si evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament si se regaseste in fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea in sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locatie de evenimente care are scopul de a-si pune invitatii in valore.In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumuseţea de alta data. Este un loc menit sa te inspire prin designul unic, prin fiecare coltisor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.

Un hol prin definiţie este un spaţiu de trecere. In acest caz ar trebui schimbată definiţia şi dată o altă importanţă acestui cuvant. La Palatul Noblesse acesta este locul care face introducerea într-un univers de poveste. Aşa este şi Holul Central.

Sala Baroque

Sala Baroque este cea mai impunătoare cameră, denumită astfel după stilul predominat care o caracterizează. Aceasta se iveste la capatul holului de la intrare .
Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile şi pe alocuri distruse, sunt readuse la viaţă. Acestea au fost curăţate cu grijă, restaurate şi suflate cu foiţă de aur. Privirea urcă de la acestea şi este captivată de pictura specială. Pictura reprezentă o alegorie a artelor, tema artistică fiind firească pentru o clădire care dorește să găzduiască evenimente artistice, muzicale sau vernisaje.

Din camera «Baroque», în partea stangă, se poate intra în sala Florence, care are la rândul său are şi o intrare individuală. Pardoseala, asemenea unui joc bine gândit, este o îmbinare de marmură albă cu bej ce se împletesc armonios ca o tablă de șah .

Sala Luxury

Sala Luxury – o intruchipare a elegantei si a luxului este amenajată cu multe mobilier de la brand-uri cunoscute şi decoratiuni de lux. Este o cameră etichetată ca fiind perfectă pentru cei mai exigenti vizitatori. Fashion , lifestyle şi lux , acestea sunt câteva din ingredientele pe care le-am folosit la amenajarea acestei camere.

 

Biblioteka Hub este o sala de evenimente care se bucura de intimitate, un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshop-urilor si trainingurilor. Reprezinta un concept urban, in stil industrial realizat de Studio Insign, in care se pastrează caramida originala a cladirii de la 1881, fiind adusa la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer condiționat. Un detaliu care confera un plus de originalitate spatiului este reprezentat de plafonul de sticla de deasupra incaperii, sustinut de o structura metalica foarte rezistenta. Sala este prevazuta cu toate facilitatile necesare unui workshop de succes: videoproiector, flipchart, sonorizare, WI-fi.

 

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: