fbpx

In data de 22 iunie 2016 la Palatul Noblesse a avut loc una dintre cele mai spectaculoase lansari de produs din acest an din Bucuresti oferita de IQOS :expozitia de arta “ Genesis. The unicors Inside” by Egantina Von Becheru. Povestea a inceput la ora 20:30 iar invitatii au fost surprinsi de sarutul dintre pictura si tehnologie, ce s-a reflectat prin elementele vizuale dar si sonore. Picturile Eglantinei, insotite de instalatiile atipice si penele albastre i-au indus pe viziatori in lumea magica a Unicornilor, unde este posibil sa cunosti adevarata frumusete a sufletului.

Palatul Noblesse a reprezentat spatiul ideal pentru acest concept si astfel fiecare camera a prins aripi, devenind un taram magic: camera naturii iti reamintea de ce este bine sa ramai mereu conectat la ceea ce este autentic, in camera parfumurilor aveai o intalnire cu esente originale si unice, inspirate din elementele principale ale vietii si camera realitatii virtuale unde simturile iti erau incercate pana la limita.

Artista expozitiei, Eglantina Von Becheru si-a bucurat invitatii cu un moment live, de pictura. Pictura a reprezentat apogeul evenimentului, deoarece Eglantina a folosit o tableta si o perdea de apa, procedeu realizat cu ajutorul tehnologiei moderne. Seara s-a incheiat in sunetele viorii Stradivarius, moment artistic oferit de Alexandru Tomescu. Pe parcursul evenimentului toate simturile celor prezenti au fost activate si incantate de mixul de culoare, arta, si tehnologie. Palatul Noblesse are usile deschise pana pe data de 29 iunie, pentru cei ce vor sa viziteze expozitia artistei Eglantina Von Becheru. Vedete precum Ileana Lazariuc, Bogdan Stelea, Galyna Panzari, Cristina Savulescu, Xonia, Alexandra Calafeteanu, Giulia, Diana Dumitrescu, Petre Catalin Fumuru, Andrei Nourescu sau Diana Enciu au fost prezenti la eveniment si s-au bucurat pentru acest mix cultural rafinatat.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: