fbpx

Un parfum defineste o personalitate si un stil de viata, iar lansarea gamei de parfumuri Your Personal Aroma- a Self Discovery ce a avut loc pe 11 iunie la Palatul Noblesse a scos in evidenta chiar acest lucru. Parfumurile sunt integral organice, din esente rare si au fost create special pentru opt personalitati olfactive feminine si masculine. La eveniment au fost prezenti Printesa Lia si Printul Paul al Romaniei, Simona Patruleasa Ivanof alaturi de Sabin Ivanof, Roxana Iliescu Gabor impreuna cu Paul Gabor, Oana Sarbu, Gianina Corondan, Dana Savuica alaturi de fiica ei, Julie, Florentina Opris, Adina Buzatu. De asemenea, au fost create parfumuri personalizate pentru Alin Galatescu, Vlad Mirita, Florin Dobre, Andreea Raducanu.

In cadrul evenimentului pianistul argentinian Mariano Castro i-a incantat pe cei prezenti cu teme seducatoare, care au stat la baza misterului si jocurilor de senzualitate a unui cuplu de dansatori profesionisti de tango, Corina Petrescu si Laurentiu Lungianu, care au reusit sa vorbeasca celor prezenti despre povestea parfumului care a strabatut istoria odata cu omul, cea in care regina isi seduce regele prin puterea fascinanta a celor mai rare esente din lume.

Invitatii au probat parfumurile, si-au ales esentele care ii reprezinta si s-au delectat in atmosfera unica a Palatului Noblesse.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: