fbpx

In fiecare luna, Camera de Comert si Industrie a Frantei organizeaza un eveniment de networking la care sunt invitati toti membrii acesteia, denumit „le pot”.

In luna iunie, acest eveniment a avut loc la Palatul Noblesse, unde invitatii au putut afla mai multe despre aceasta frumoasa cladirte monument istoric, sa asculte vocea incantatoare a sopranei Madalina Constantin si sa viziteze expozitia semnata de Henri Matisse- „Capodopere ale artei grafice”, o premiera in Romania. Expozitia a fost organizata in perioada aprilie-iunie si a atras numerosi vizitatori care in acest fel au avut acces la operele unui mare artist expuse intr-un mediu diferit de cel al muzeelor.

Cei peste 150 de membri care au venit la evenimentul organizat la Palatul Noblesse au avut parte de o experienta unica in care au putut sa faca networking intr-un mediu diferit, un spatiu in care artele se impletesc armonios intre ele.

Astfel, Le Pot din luna iunie al Camerei de Comert a Frantei a fost atat un eveniment indreptate catre dezvoltarea sectorului de business, cat si unul cu un caracter cultural.

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: