Anul acesta, Palatul Noblesse a gazuit Gala performantei by Oxygen Events, in frumoasele sale interioare. Evenimentul a avut loc in Sala Baroque si s-a transformat intr-o experienta memorabila.
Fiecare incapere din Palatul Noblesse este amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfecționare, salile fiiind decorate in diferite stiluri precum clasic, eclectic, luxury sau industrial design.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

 

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: