fbpx

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

Noble Drinks Fair & Networking Events, al doilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizata de Palatul Noblesse – Lifesyle Palace s-a desfasurat intre 13 si 15 octombrie si a intampinat vizitatorii intr-un mediu intim si nobil ideal pentru degustarea de bauturi fine oferite de brand-uri de renume si pentru evenimente de networking de calitate, in cadrul unei expozitii cu vanzare de produse editii limitate.

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul Loredana Preda- CEO Noblesse Group Internanal si domnul Sergiu Nedelea, ambasador al targului si unul dintre cei mai cunoscuti somelieri din Romania, care a evidentiat calitatea produselor si reputatia brand-urilor de bauturi prezente. In plus, vineri si sambata, acesta a dezvaluit cateva secrete din universul fascinant al vinului, in cadrul workshop-ului Winetaste School.

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au savurat din plin atmosfera unica a Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, ce a fost completata in fiecare seara de o serie de concerte jazz&blues live sustinute de Cristiana Radu si Marcela Onofrei.

Evenimentul, destinat in special iubitorilor de bauturi fine, a reunit vinuri alese oferite Crama Budureasca, Crama Tohani, Crama Oprisor, Vinarte, Cave Royale, delicioasele bauturi din gama Rose Mary, cat si o selectie de bauturi spirtoase din gama de top a Alexandrion Grup Romania, care au incantat vizitatorii cu cocktail-uri suprinzatoare. Cateringul a fost sustinut de Jubile Catering, iar Leonidas Universitate ne-au indulcit seara de vineri cu sortimente fine de ciocolata. Cum un vin bun necesita conditii speciale pentru depozitare, Marelvi a prezentat vitrinele de vinuri premium Liebherr, special realizate pentru a indeplini chiar si cele mai stricte conditii.

Seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs continua intre 17 si 19 noiembrie cu Exclusive Beauty & Fashion Shows, eveniment in care pasionatii de shopping si moda sunt asteptati cu piese vestimentare de designer, produse de beauty si de asemenea intalniri cu consultanti in frumusete pregatiti pentru a oferi cele mai bune sfaturi.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: