fbpx

La Palatul Noblesse-Lifestyle Palace, o bijuterie plasata in centrul Bucurestiului, a avut loc Noble Drinks & Networking Events #17. Aceasta s-a dovedit a fi o editie plina de surprize, de buna dispozitie si discutii fascinante. Alaturi de InterNations am adus impreuna oameni din principalele comunitati de business din Bucuresti.

La Noble Drinks & Networking Events #17 ne-am rasfatat cu un vin fin si nobil oferit de crama Oprisor si bere fresh de ghimbir de la Sano Vita. In Baroque, sala de evenimente, am dansat pe note de jazz interpretate de Meena si echipa sa. Atmosfera a fost electrica, presarata cu zambete, idei si cunostinte, dans si veselie. Palatul a fost martor la astfel de evenimente inca din 1881.

In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumusetea de alta data. Este un loc menit sa te inspire prin designul unic, prin fiecare coltisor atent lucrat. Palatul este preferat pentru evenimente corporate, conferinte, lansari si evenmente private: nunti, botezuri.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: