networking event in the garden

Editia a 18-a de Noble Drinks & Networking Events face parte dintr-o bine cunoscuta serie de evenimente de networking care ne-a adus impreuna intr-un cadru feeric de vara in inima Bucurestiului. Ne-am regasit la fel de minunati, cu idei noi si dorinta de invatare si socializare in gradina verde si senina a Palatului Noblesse. Inca o data am legat prietenii cu oameni de calitate, am invatat lucruri noi impartasite din experienta lor.

Ne-am indulcit cu bunatati oferite de Liane, Bridor si ne-am delectate cu bauturi fine oferite de Grand Passion si Sano Vita. Iar pentru ca vara nu este la fel de dulce fara inghetata, i-am avut alaturi pe cei de la Gelato D’Amour cu arome racoritoare.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric complet consolidate si restaurata, preferata pentru networking events, evenimente corporate, private, lansari si conferinte. Interioarele sale ofera un design unic creat de echipele Noblesse Interiors si Studio inSIGN, perfecte pentru sedinte foto private sau comerciale.

people in the garden

women eating ice cream

women offers drink

networking event in the garden

pleople in the night having a conversation

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: