fbpx

Noblesse Palace Christmas Fair

Magic…ON!
16-22 decembrie 2016

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace i-a invitat pe cei care i-au trecut pragul intr-o lume de poveste in care au putut descoperi cadouri unice si originale si s-au bucurat de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! Noblesse Palace Christmas Fair a reprezentat, pe parcursul a 7 zile de evenimente, o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce ne-au purtat in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

Accesorii, decoratiuni, mic mobilier, produse vestimentare si de beauty, impreuna cu multe bunatati au asteptat vizitatorii intr-o atmosfera festiva, cu miros de brad si scortisoara.

Serile la Noblesse Palace Christmas Fair au fost presarate cu surprize si momente deosebite. Targul s-a deschis pe 16 decembrie, si in aceeasi seara, a avut loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociatia Culturala Noblesse in parteneriat cu Touched Romania.

Vizitatorii s-au bucurat de o atmosfera magica, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All’s Choir & Ballet Company, dar cel mai important, cei prezenti au fost invitati sa se transforme pentru o seara in Mos Craciun.

In cadrul balului s-a desfasura o licitatie tacuta cu scop caritabil, unde au putut fi achizitionate lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer iar suma stransa impreuna cu incasarile din biletele de intrare din seara balului au fost donate asociatiei Touched Romania.

„Noblesse Christmas Ball este o invitatie de a sarbatori impreuna nobletea de a darui. Ne propunem ca acest eveniment sa adune in jurul sau o comunitate de oameni ce apreciaza valori ca generozitatea, nobletea interioara, solidaritatea, iar in anii ce vor urma sa devina o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse.” Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Ziua de 17 decembrie a fost de asemenea una speciala, dedicata celor mici, dar si celor mari, in care ne-am intalnit cu Mos Craciun incarcat de cadouri.

Atmosfera de sarbatoaree a fost completata de colinde traditionale cantate in jurul bradului de corul de copii al colegiului Dinu Lipatti.

Pe toata perioada targului, Cafe Biblioteka a intampinat vizitatorii intr-un spatiu inedit, in care s-au bucurat de bunatati de sarbatori dupa sesiunea de shopping!

Targul s-a incheiat cu Noblesse Christmas Party, eveniment ce si-a asteptat invitatii intr-o atmosfera festiva in care s-au bucurat de bunatati de sezon, cocktails si networking, avand in acelasi timp ocazia de a achizitiona ultimele daruri pentru sarbatori.

Expozanti si parteneri

Noblesse Interiors, Silkdom, Cozette Boutique, Tudor. Personal Tailor, Casa de Sampanie, Saradi Concept, Shukar Bijoux, Bograve Luxury, Christina Diamonds, Veronica Dulceturi Naturale, Deco Box, Ateliler deLana, Smiles Bags, Istoriato – The Alchemy of dreams, Maruca, Couture de Marie, Camaleon Cosmetics, Girls Fashion Boutique by Luiza Willems, Chique MademoisElle, Burger Van, Animo Cafe, Alexandrion Grup Romania, Ken Academy.

Noblesse Palace Christmas Fair a fost al patrulea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair, Noble Drinks Fair & Networking Events si Exclusive Beauty & Fashion Shows.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: