fbpx

De ce sa organizezi o lansare de produs?

O lansare de produs sau o activare de brand  reprezinta o modalitate excelenta de a creste vizibilitatea brand-ului tau. Palatul Noblesse te ajuta sa te adresezi unui public bine targetat, intr-un mediu creativ si elegant.

Promoveaza-ti produsele in mod direct clientilor tai si conecteaza-te cu acestia. Afla ce isi doresc si care este parerea lor despre noile articole.

Noi stim cat de importanta este personalitatea brand-ului tau si modul in care potentialii tai cumparatori o percep. De aceea suntem alaturi de tine cu concepte de evenimente originale care se pot adapta dupa cerintele tale.

Iti punem la dispozitie o locatie versatila in centrul Bucurestiului, care se poate adapta in functie de tema evenimentului.  Istoria palatului, monument istoric din 1881, mobilerul de top si design-ul sau vor reflecta imaginea brand-ului tau. Pa langa acest aspect, iti vei impresiona invitatii care isi vor aduce aminte pentru o perioada lunga de timp  experienta creata.

Adu-ti produsele la viata sau organizeaza o lansare de produse noi pe piata. Captiveaza-ti audienta prin posbilitatea de a interactiona si de a se implica intr-un mod afectiv si distractiv in lansarea produsului tau.

Promovarea unui produs nou intr-un mediu placut si stimulant, ajuta la construirea unui conexiuni emotionale pe termen lung intre brand si consumator.

 

activare brand

 

Cum te putem ajuta pentru a organiza un eveniment?

Iti vom asculta povestea, dorintele si ideile pentru organizarea evenimentului. Vom crea o oferta personalizata in functie de bugetul propus si asteptarile tale. Apoi vom acorda atentie fiecarui detaliu si iti vom construi un pachet de servicii complet.

Colaboram cu o gama variata de furnizori astfel incat vei gasi intotdeauna ceea ce iti doresti. Te-ai gandit la un spectacol live sau un moment artistic care sa ramana in inima invitatilor tai? Palatul Noblesse este pregatit cu o lista de artisti, DJ si un pian grandios situat in sala de evenimente, Baroque.

 

 Lansare de Produs

 

Facilitati:

  • Locatie centrala(zona Universitate)
  • Cladire monument istoric complet restaurata si consolidata la cele mai inalte standarde
  • 6 incaperi, amenajate in stil clasic sau contemporan
  • Capacitate maxima 100 persoane (asezare la masa) si 300 persoane (tip cocktail)
  • Gradina exterioara proprie amenajata in stil boem
  • Event Manager responsabil la eveniment
  • Tur ghidat exclusivist al Palatului Noblesse cu oportunitatea de vizitare expozitii Fusion Arts si cele mai noi colectii internationale de design interior semnate de Noblesse Interiors

 

Lansare de Produs

 

Contacteaza-ne si afla mai multe!

 

Daca doresti sa iti impresionezi invitatii si sa creezi o poveste de neuitat in jurul brand-ului tau, atunci Palatul Noblesse reprezinta alegerea ideala. Fie ca iti doresti o lansare de produs de produse cosmetice sau lansare de produse auto, noi suntem alaturi de tine cu cele mai bune solutii.

 

Contacteaza-ne la +40 749232311 sau  prin e-mail la event.manager@palatulnoblesse.ro si noi iti vom organiza un eveniment de neuitat!

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: