fbpx

Palatul Noblesse a fost gazda unui eveniment elegant, in care fashion-ul s-a impletit cu designul interior si arta- lansarea brandului de pantofi barbatesti made to measure d’ Alexandru. Inviatii de seama ai evenimentului au avut parte de  momente interactive, menite sa confere serii un plus de dinamism si de farmec in cadrul unic al frumoasei cladiri din str. Sfintilor.

Pentru ca pasii gentlemanilor sunt intotdeauna bine calculati atat in zona profesiei cat si in cea a alegerilor de lifestyle, d’Alexandru le-a propus un cadru condimentat cu toate ingredientele menite sa se constituie in rasfaturi pentru simturi: accesorii fashion ce adauga un plus de sarm oricarei tinute masculine si incanta vizual- papioanele si batistele din matase Bowtique, produse dermato-cosmetice de prestigiu din portofoliul Optimashop, dedicate unui ritual de grooming fara cusur, esente imbietoare prezentate de Beautik Haute Parfumerie, tratatii culinare rafinate semnate Gargantua, un regal gustativ exprimat prin sortimentele de cupcakes personalizate dispuse pe impresionantul suport etajat cu aer baroc al Cupcake Philosophy si specialitati de bauturi create deSchlumberger – cocktail-uri pe baza de sampanie Sparkling Brut cu maracuja, piersici si portocale.

25 dintre modelele de pantofi barbatesti made-to-measure ce alcatuiesc linia d’Alexandru au fost dezvaluite oaspetilor intr-o maniera aparte, ce a evidentiat legatura indisolubila intre arta manufacturii, arta vizuala, design interior si arta floristica.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: