fbpx

Palatul Noblesse, situat in centrul Bucurestiului, zona Universitate, este locul preferat al companiilor. Fie ca este vorba de conferinte, workshop-uri, lansari de produse sau evenimente private, incaperile sale se pot personaliza in functie de tematica evenimentului.
In luna iulie am gazduit in curtea palatului si in Biblioteka Hub o petrecere corporate cu proiectii, degustari sampanie si cina.
Intimitatea gradinii si notele clasice, elegante ale palatului au incantat invitatii si au transformat evenimentul intr-unul special.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: