fbpx

Sedinte foto comerciale la palat

Palatul Noblesse este o locatie apreciata pentru sedinte foto comerciale. Marquise, un brand elegant care denota feminitate si eleganta s-a contopit pefect cu design-ul palatului.

Culorile inchise si rafinate care se regasesc in hainele Marquise au creat impreuna cu elementele clasice o imagine imbietoare.

O fotografie de calitate nu putea fi realizata decat de catre un fotograf cu experienta. Care cunoaste valorile si viziunea brandului Marquise. Modelul si-a lasat amprenta si frumuseata in fiecare fotografie in parte. Atitudinea in fata aparatului de fotografiat denota eleganta, feminitate si incredere in sine.

Colectia toamna-iarna prezinta tinute cu o croiala aparte, care evidentiaza intr-un mod subtil trasaturile feminine.  Materialul usor, caracteristic tinutelor de seara, imbraca modelul intr-o poveste.

Fiecare poza are povestea sa. Aceasta este creata de décor, tinuta, model. Palatul Noblesse permite prin interioarele sale versatile crearea de noi cadre.

Spune povestea brand-ului tau!

Camera luxury imbracata in flori albe si delicate scot in evidenta rochia neagra a modelului.  Aranjamentele florale au fost realizate de o mana de floristi talentati coordonati de Alina Neacsa si Timo Bolte.

Sedinta foto se continua si in celelalte camere ale locatiei. Camera Regent este nobila, serioasa si impunatoare prin boiseria de pe pereti. In acelasi timp, este  jucausa prin modelul de sah descris pe marmura. Florile de culoarea vinului inchis infrumuseteaza camera si ii ofera un aer de poveste.  Scena este completata de o rochie lunga si usoara, de un albastru intunecat.

Luxul si eleganta se imbina intr-o armonie perfecta in Sala Baroque. Un candelabru din sticla incununeaza principala camera din palat. Lumina sa diafana se sparge de fiecare ciob si transforma modelul intr-o zeita.

De la clasic, la lux, eleganta si rafinament, Palatul Noblesse iti pune la dispozitie decorul de care ai nevoie pentru sedinte foto comerciale. Scrie povestea brandului tau intr-o cladire monument istoric construita in 1881. Salile sunt decorate cu mobiler premium marca Noblesse Interiors si opere din arta din cadrul agentiei Fusion Arts. Noi iti suntem alaturi cu oferte personalizate la: +40 749232311/ event.manager@palatulnoblesse.ro.

*Tinute: M. Marquise

Bijuterii: Teilor

Aranjamente florale: Flori cu Fitze Academy

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: