fbpx

Serata Belle Epoque a reunit oameni rafinati, membrii ai corpurilor diplomatice din Romania, top management, dar si iubitori ai acestei minunate perioade din istorie cand principalul mod de divertisment si socializare erau seratele si balurile. In cadrul acestei frumoase serate, invitatii au ascultat piese din repertoriul lui George Enescu, Mozzart, Bach, dar si lieduri compuse de marele Enescu interpretate de mezzosoprana Antoaneta Bucur.

Intr-o atmosfera mirifica in care arta si istoria s-au imbinat armonios, completandu-se, invitatii seratei Belle Epoque s-au delectat cu mancaruri delicioase si delicatese dulci, avand parte de un network-ing de calitate, dar si de clipe magice in care au putut valsa asemenea celor care au trait in perioada Belle Epoque.

Serata Belle Epoque reprezinta modalitatea perfecta de a evada din cotidian, de a lua parte la o readucere in prim plan a unei lumi apuse, dar care, chiar si dupa atat timp este la fel de fascinanta si fermecatoare.

Acest tip de eveniment se dovedeste a fi un produse ideal pentru o companie care doreste sa celebreze o reusita sau sa isi delecteze partenerii si angajatii oferindu-le o seara atipica, dar care cu siguranta le va ramane in amintire.

Descarcati prezentarea seratei „Belle Epoque” -AICI-

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: