fbpx

Cum ar fi ca intreaga echipa sa lucreze perfect impreuna si productivitatea departamentelor sa creasca? Aceste lucruri sunt posibile daca echipa devine unitara, daca membrii acesteia se cunosc mai bine si daca isi constientizeaza rolul in cadrul companiei. Membrii echipei hotelului Angelo au aflat toate acestea in cadrul unui teambuilding organizat, partial, la Palatul Noblesse. Au avut parte de un program special de dans in stilul anilor ’20-’30, de o cina cu delicatese si de o atmosfera rafinata, in perfecta concordanta cu tematica petrecerii.

In fiecare din incaperile frumos decorate ale Palatului s-au desfasurat programe al caror scop era sa unifice echipa: In sala Florence s-a dansat sub atenta coordonare a trainerilor, in sala Baroque s-a servit cina, iar sala Regent a fost destinata conversatiilor agreabile.

O seara la palat s-a dovedit inceputul unei colaborari lungi si prolifice pentru membrii acestei echipe. In cazul in care doriti sa organizati un eveniment de companie in care sa predomine bunul gust imbinat cu elemente din arta si design, alegeti salile Palatului Noblesse.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: