fbpx

Echipele Sephora au ales Palatul Noblesse sa fie gazda pentru trainingul intern de prezentare al celui mai HOT brand al momentului: Kat Von D.
Cu un set-up la parterul palatului, Salile Baroque si Florence au fost completate de acorduri de pian, artisti tatuatori, cabina magica foto si de curiozitatea molipsitoare a participantilor.

Versatil, Palatul Noblesse ofera spatiul perfect pentru orice tip de eveniment, cu mobilier personalizat, sistem sonorizare performant si videoproiector.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: