fbpx

Training organizat de Generali la Palatul Noblesse

Generali a organizat la La Palatul Noblesse- centru de arta si evenimente si monument istoric din Bucuresti, un training pentru angajatii sai. Ei s-au putut bucura de diversitatea oferita de salile palatului pentru a organiza un eveniment cat mai reusit.  Aceasta cladire istorica din Bucuresti a fost amenajata de catre Studio inSIGN si Noblesse Interiors. Aici se pot organiza evenimente private, evenimente premium si evenimente corporate.  Training-ul organizat de Generali a fost un eveniment de succes, in care angajatii au fost placut impresionati de activitatile sustinute.

Baroque este o sala de evenimente de lux care exprima eleganta, care prezinta luxul intr-o maniera rafinata. Este echipata cu sistem de sonorizare, AC, Wi-fi, flipchart si videoproiector. De asemenea, operele expuse de artistii Fusion Arts si pictura grandioasa de pe tavanul acestuia, introduce fiecare vizitator intr-un univers al artei si al frumosului.  Sala este perfecta pentru evenimente private in  Bucuresti , sedinte foto, evenimente corporate, evenimente premium, evenimente de networking , lansari, conferinte.

Evenimente corporate la palat

Biblioteka este creata in stil industrial, fiind premiata pentru design-ul sau unic si creativ. Aceasta sala este ideala pentru workshopuri, traininguri, evenimente corporate Bucuresti. Are toate facilitatile necesare pentru realizarea unui workshop de succes. Tot aici se afla si o bucatarie, completa echipata, care poate fi folosita de oaspetii nostri.

Dupa toata munca depusa, ne mutam afara in gradina verde si senina a Palatului Noblesse.  Este spatioasa si permite realizarea de traininguri si activitati in aer liber. De asemenea, aici se pot organiza mese festive sau participantii  la cursuri pot servi masa de pranz.

De asemenea,  oaspetii nostri prefera acest spatiu pentru evenimente private , evenimente corporate  si petreceri in aer liber. Gradina este amenajata in stil boem, transformand serile comune de vara in seri fermecate. La cererea invitatilor nostri putem colabora cu firme de catering care ofera servicii de inalta calitate.

Training organizat de Generali

Training organizat de Generali

 

Training organizat de Generali

Training organizat de Generali

 

 

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: